Tee jauheliha taikina mieluummin sikanautaa noin. 500g. Pilko sipulia, sekoita vehnäjauhoja sekä kananmunat ihan niinkuin sillä käsituntumalla suolaa,mustapippuria ja yrttejä esim.basilikaa. Leivo pihveiksi laita uuniin paistumaan, laita valmiit pihvit paahtoleipien päälle, valmista sieni soosi vaikka herkkusienistä perusohjeella vaan soosi ja sienet sekaan jätä soosi odottamaan laita leivät uuniin ja juustoa päälle ihan tavis edamia kun juusto on sulanut ja paistunut kullan ruskeaksi ota uunista ja laita sieni soosia leipien päälle ja tarjoile suolakurkun ja punajuuri viipaleiden kera, ja illan teemasta riippuen valitse juoma. Jälkiruoaksi vanilja jäätelöä siirapin kera. Tämä juttu sopii lapsille,isille ja äideille ja näitäkin on tosi kiva duunata porukalla ja jokainen voi säveltää makuja vähän itse.

 

Päivän toteamus: Ei ole rikos käyttää valkosipuli puserrinta se on maku asia murskaatko kynnen veitsellä vai puserratko rikos on se jos tuomitset tämän takia jonkun  huonoksi ruoan laittajaksi.

Päivän vinkki: Älä syötä salaatissa oksia, pyöräytä kokonaisen tomaatin kyljestä oksa kohta pois käytä tervää veistä se lähtee tosi nätisti pois eikä pilaa tomaattia mutta nostaa salaattisi A- luokkaan kun et syötä kavereillesi tomaatin oksia.

Jarkey jatkaa...................Hyvää yötä kaikille nyt flunssa jyrää päälle!