Lämmin leipä:

Savustettua kinkkua tai Metfurstia, siivuina paahtoleivälle ja muista laittaa tomaatti pyrettä pohjalle, sieniä, tomaatin siivuja, suolakurkkua ja kaprista ja oliivia sitruunatäytteellä rakenna kasa, juustoa päälle ja uuniin.

Savusiikaa tai kylmäsavulohta, tilliä, ruohosipulia juustoa ja uuniin ja hei kokeile ruisleipää ja aamulla tämä satsi paahtoleivän päälle.

Kasvis, tomaattia , kurkkusalaattia, paprikaa, tinjamia ja hiukan minttua, juustot päälle ja uuniin.

Täyte voileipäkakuille:

Majoneesia, sinappia, balsamico, ruohosipuli, sitruunaa tai appelsiinia ja sitten möyssäät sekaan kylmäsavulohta tai savusiikaa ja tahna on valmis ja kalaruuan ystävät hurraavat.

Majoneesia, paprika haketta, suolakurkku haketta, omena haketta ja sitten sauna palvia tai suola lihaa ja myös hyvä kinkkurouhe on ok, mutta ei mikään valmis hake mikä on tarkoitettu pizzaan ja sitten vaan sekoita ja tahna on valmis.

Kasvis, juttu: Tuorekurkkua kermaviiliä, sitruunaa, tilliä, oliiveja, chiliä, smetanaa ja mätitahnaa ja sitten vaan sekoitat.

Aamupala: Kanamunia vatkaa, sekaan tilkka konjakkia, juustoraastetta, omena kuutioita, kinkku tai kala rouhetta, suolaa ja hieman mustaa pippuria, sekoita laita uunipellille tai uuni vuokaan niin tästä syntyy munakkaiden kuningas. Tällä lähtee Jarkko käyntiin ja on sitten muuten ihan oma juttu.

Syksyn paukku: Tilkka, Finlandia vodkaa, raakoja puolukoita, puolukka mehua luraus siideriä sekoita ja nauti.

Syksyn lataus: Tilkka, Finlandia vodkaa, luraus lakkalikööriä, vasta poimittuja lakkoja sekä siivun verran punssia ja sitten sekoitus ja nauti.

Tänään tämmöisiä juttuja!

Jarkey